Trauma psihica - recunoastere si vindecare!

Trauma psihica – recunoastere si vindecare!

Daca doresti sa intelegi si sa inveti mai multe despre durere si suferinta psihica, dar si sa dezvolti mai multe abilitati psihoterapeutice pentru vindecarea traumelor psihice, ai ocazia sa participi la un workshop interactiv care s-a bucurat de un mare succes, datorat imbinarii armonioase a aspectelor teoretice si a celor practice referitoare la bazele domeniului psihotraumatologiei. Acest eveniment faciliteaza conectarea rapida a informatiilor si permite formarea de deprinderi pe care sa le folosesti in practica ta, mai ales daca lucrezi intr-un cabinet privat, intr-o scoala, sau o institutie medicala. In plus, vei obtine si 20 credite din partea Colegiului Psihologilor.

Workshop-ul face parte din seria de evenimente profesionale promovate de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei – ISTT.

Trainer: Conf. univ. dr. Diana Vasile, psiholog, psihoterapeut.

Diana Vasile este cadru didactic si psihoterapeut cu experienta de peste 15 ani, recunoscut pentru claritatea explicatiilor oferite si a legaturii eficiente dintre teorie si practica. Cursurile prin care s-a remarcat sunt cele de Psihologia relatiei de cuplu si a familiei, Psihoterapii de familie si Evaluarea si terapia traumei. De asemenea, este formator in psihoterapie experientiala si in terapiile scurte. Interesul sau se centreaza pe analiza procesului traumatic al persoanelor care trec prin experiente adverse de viata si pe stimularea resurselor acelei persoane, indeosebi a resurselor activate de experienta traumatica. In ultimii 15 ani a obtinut o intelegere profunda si o imbinare originala a procesului traumatic, a principiilor de functionare a relatiilor inter-umane si a teoriei sistemice de familie. Este membru fondator a mai multor asociatii profesionale de psihoterapie din tara (SPER; ARTS&CORS; ARTeS, ARPT) si presedinta a Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei.
Datele workshop-ului: 5, 6, 7 iulie 2013, intre orele 10 si 18 vineri si sâmbata, iar duminica 10 si 14.

Cost: 550 ron. Pentru modalitati si facilitati de plata, va rugam sa contactati cabinetul Logos. Detaliile sunt mai jos!

In acest cost intra:
- participarea la workshop
- suport de curs
- gustarea si cafeaua din pauze.

Pentru orice intrebari, sugestii sau clarificari, nu ezitati sa ne contactati:
Telefon: 021 231 19 78
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Locul de desfasurare al workshopului: Str. Medelnicerului, nr. 12, Bucuresti.