Dragostea - prin ochi de copil si parinte

Seminar interactiv adresat publicului larg

Cum se vede, cum se simte si cum se traieste sentimentul de dragoste din cele doua perspective? Te invitam sa afli raspunsuri in cadrul unei intalniri care deschide mintea pentru a avea acces mai usor la suflet.

Vei putea afla despre cum descopera copiii emotiile si despre cum le decodifica pe rand in relatie cu mama, cu tatal, dar si din interactiunea parintilor intre ei. Vei putea intelege ca semnificatia pe care o atribuie copiii intamplarilor din viata lor este sursa durerii emotionale de mai tarziu si nu intamplarea in sine. Vei retine ca atunci cand e mic, poate copilul apreciaza multimea si marca jucariilor primite, dar cu siguranta mai tarziu va conta doar felul in care i-ai vorbit si ti-ai manifestat dragostea pentru el.

Asa ca, fie ca esti parinte sau te pregatesti sa devii, aceasta intalnire iti va aduce informatii utile si clarificari despre cum devine fiecare adult rezultatul propriei sale copilarii. Din aceasta perspectiva, este foarte important sa intelegi cum il va ajuta pe micutul tau prezenta si manifestarea afectiunii tale, siguranta relatiei voastre si asumarea rolului de parinte cu responsabilitati, dar si cu limite.

Ii vei face un mare dar copilului tau daca iti vei permite trairea si exprimarea iubirii in relatiile voastre familiale. Daca iti doresti ca cel pe care il cresti sa devina un adult echilibrat si matur emotional, vino cu incredere la acest eveniment dedicat relatiilor sanatoase si durabile.
Seminarul este primul dintr-o serie de evenimente de care se poate bucura orice persoana interesata de dezvoltare personala si de relatii armonioase cu cei dragi.

Lector: Conf. univ. dr. Diana Vasile, psiholog, psihoterapeut

Data seminarului: 16 decembrie 2013, intre orele 18 si 20.30

Taxa de participare: 80 ron

Loc de desfasurare: Euro Hotel, strada Gheorghe Polizu, nr. 4 (vis-a-vis de hotel Ibis si la 3 min. de statia de metrou Gara de Nord)

Plata se poate face prin doua modalitati:
1. inainte de eveniment pentru a va asigura rezervarea locului

Numarul contului IBAN este: RO 27 BRDE 441SV 317627 24410 deschis la BRDE – Sucursala Calea Calarasi si apartine Fundatiei Romanian Angel Appeal iar pe documentul de plata se va trece: „seminar parinti-decembrie 2013”.
Daca doriti factura va rugam sa trimiteti e-mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in care sa mentionati datele dumneavoastra: nume, prenume, CNP, adresa, seria si numarul din CI si/sau numele firmei/companiei, CUI sau CIF, adresa si contul bancar. In seara evenimentului, va rugam sa prezentati dovada efectuarii platii si veti putea ridica factura fiscala de la organizatori.
Daca nu mai puteti participa dupa achitarea taxei, banii nu se vor returna, dar primim in loc o persoana desemnata de dumneavoastra.

2. achitarea taxei in ziua seminarului

Daca apelati la aceasta varianta, va rugam sa trimiteti inainte confirmarea participarii la seminar prin e-mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. pana la 16 decembrie, ora 12:00, pentru a va rezerva locul.

Pentru informatii suplimentare sau clarificari, va rugam sa ne scrieti la adresa mai sus mentionata sau sa sunati la 0731 137 528.

Va asteptam cu drag!