Bune practici

PARAMETRII  DE BUNA PRACTICA PENTRU PROFESIONISTII CARE LUCREAZA CU PERSOANE AFECTATE DE TRAUMA

Document publicat de catre Societatea de Studii ale Stressului Traumatic (ISTSS) si tradus din limba engleza pentru ISTT pentru a fi folosit in scopuri educationale

Sursa: ISTSS - Treating Trauma

Traducere: Silvia Ungureanu    Editare: Diana Frazzei 

  

Profesionistii care lucreaza cu trauma se confrunta cu multe provocari privind modul cel mai potrivit de a lucra cu integritate, sensibilitate si onestitate atunci cand este vorba despre schimbul de cunostiinte despre stressul sever si trauma.  In anul 2000 a fost creata o unitate operationala pentru formularea parametrilor de buna practica care sa stimuleze discutii si schimburi de informatii in cadrul comunitatii care lucreaza cu stresul traumatic. Acesti parametrii nu se doresc a fi o politie a politicilor aplicate, ci mai degraba sunt un mijloc pentru inceperea unui dialog privind  practicile profesionale in domeniu.


 

Consiliul director al ISTSS a aprobat un draft al Parametrilor de Practica pentru a fi diseminat si dezbatut intre membrii ISTSS pentru feedback si modificare. Treizeci de membrii au oferit feedback-uri si au fost facute modificari ca raspuns la comentariile membrilor.

 

Continuare...