Echipa noastra

Andra Costin

Andra CostinAsistent stiintific al Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei

Consilier sub supervizare in Terapii Scurte Colaborative orientate pe Resurse si Solutii, cu experienta de 5 ani in consilierea adultilor, tinerilor si copiilor.

Sunt psiholog, am un master in evaluarea, consilierea si psihoterapia copilului, cuplului si a familiei (Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei), atestat de libera practica in consiliere scurta colaborativa centrata pe resurse si solutii (in cadrul ARTS&CORS) – practicant sub supervizare.

In ultimii 10 ani ai vietii mele am crescut mult, iar de aproape 3 ani am sansa sa cresc alaturi de fiica mea. De-a lungul timpului am testat terenul terapiei experientiale, al terapiei cognitiv-comportamentale, m-am implicat in proiecte de cercetare alaturi de organizatii internationale (European Federation of Psychology Students’ Associations), am invatat si invat in continuare de la fiecare cate ceva. Principiul meu de baza este ca omul cat traieste invata – atat din greseli, cat si din reusite. Si din cand in cand se intampla sa avem nevoie de ajutor psihologic ca sa ne descoperim toate resursele, sa facem fata mai usor suferintelor si desi poate parea paradoxal, uneori chiar si reusitelor. Pun suflet in tot ce fac si caut mereu noi provocari care sa ma ajute sa evoluez, sa ma descopar. Am curiozitatea omului care vrea sa afle cat mai multe, sa se transforme si sa dea un sens fiecarei experiente. Experienta am acumulat-o in diversele proiecte de voluntariat in care m-am implicat, cea mai recenta colaborare fiind cu un ONG in care am inceput sa lucrez atat cu copiii lipsiti de ocrotirea parintilor naturali, cat si cu mamele sociale care si-au dedicat viata cresterii acestor copii. A fost o mare bucurie sa pot coordona o echipa de doamne care fac totul pentru copii, iar acum ma bucur in continuare de experienta coordonarii voluntarilor acestei organizatii, pe langa activitatea pe care o desfasor la cabinetul meu individual de psihologie.

Va invit sa fiti bine cu voi ca sa fiti bine si cu cei din jur!