Categorii CNPT 2013

Despre Secţiunea Roşie - Conferinţa "Fii Bine cu Tine"

 

 

Bine ai venit !

 

"Fii Bine cu Tine" este o conferință dedicata ție şi tuturor celor ce își doresc să trăiască mai armonios în cuplu sau familie, să fie mai împăcați cu trecutul lor şi mai pregătiți pentru încercările vieții, alături de cei dragi şi de copii.

Te așteptăm sâmbăta, 2 Noiembrie 2013, la o zi destinată bucuriei de a învăţa lucruri cu folos.

 

Am strâns laolaltă nouă specialişti cu o bogată experiență profesionala de asistare a oamenilor care trec prin dificultăţi, care vor împărtăşi expertiza lor cu tine, ajutându-te să îţi faci viaţa mai bună.

Ţi-am pregătit 2 prelegeri interactive şi 6 workshop-uri, desfășurate două câte două în paralel, aşa că ai de unde alege.

Lectorii ISTT şi invitații lor vor traduce pentru tine ştiinţa lor într-un limbaj uşor de înţeles şi vor oferi soluţii practice pentru viaţa pe care ţi-o doreşti.

 

Te invităm să vii alături de noi pentru a învăţa:

- cum să facem faţă stresului mai bine şi să ne creştem reziliența;

- cum ne putem imuniza în fața încercărilor vieții, pe noi şi copiii noştri şi cum să ne punem la adăpost copiii de experiențe traumatice;

- cum să nu repeţi în relaţie cu copiii tăi ceea ce nu ţi-a plăcut în educația ta;

- ce strategii putem adopta pentru a gestiona problemele apărute în familie;

- cum ne afectează dificultățile din trecutul personal relația de cuplu şi cum putem îmbunătăţi relația în cuplu prin gestionarea bagajului emoțional cu care vine fiecare partener;

- ce putem face pentru a debloca resursele înghețate de experiențe traumatice de viață;

- ce modalități de comunicare avem cu bebelușii și copiii foarte mici;

- a înțelege cum poate ajuta psihoterapia şi consilierea psihologică un adult sau un copil în a face schimbări de durată.

 

Tarife - Sectiunea Rosie

15.07.2013-15.10.2013

16.10.2013-03.11.2013

80 Ron

120 Ron

 

 

CONTUL PENTRU PLATA TAXELOR DE PARTICIPARE LA CNPT 2013 ESTE:

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei ISTT

CIF: 32035864

Contul IBAN: RO53BRDE445SV65837844450

Banca BRD Sucursala Floreasca

 
 
La explicatii:
"TAXA CNPT 2013 ROSIE 
+ NUME, PRENUME, CNP/ SERIE CI 
 
 

CONDITII DE INSCRIERE LA CONFERINTA

Organizatorii Conferintei ofera doua modalitati de înscriere:

A)   Până la 01.11. 2013 inclusiv:

Pasul 1.  Completarea formularului online (care cuprinde şi datele de facturare);

Pasul 2. Achitarea valorii taxei de participare (plata în contul ISTT);

Pasul 3. Trimiterea unei copii pentru dovada plăţii către departamentul de înscrieri a CNPT 2013 (prin postă, poştă electronică, personal la sediu);

Pasul 3 e opţional, dar ajută la procesarea mai rapidă a înscrierii.

După primirea confirmării plăţii (fie prin confirmarea băncii, sau prin copia dovezii de plată primită de la participant) înscrierea va fi finalizată.

B)   După 01.11.2013 se poate face înscrierea la locaţie, cu preţul corespunzător afişat pe website. Se va elibera factură pe loc.

 

RETRAGERI/ RETURNARI TAXE

Persoanele inscrise isi pot primi inapoi banii in cazul in care nu mai doresc sau nu mai pot sa participe in urmatoarele conditii: sa aduca la cunostiinta organizatorilor CNPT 2013 despre intentia lor pana la data de 01.11.2013, si sa accepte ca returnarea sa se faca in decurs de maxim trei saptamani de la inregistrarea cererii si ca din suma returnata sa se scada suma de 20 ron pentru procesare; dupa 01.11.2013 nu se mai fac returnari indiferent de motivatia neparticiparii.

De asemenea, in cazul in care nu mai poate participa, persoana deja inscrisa poate solicita transferarea dreptului sau de participare catre o alta persoana interesata. Responsabilitatea de a gasi un inlocuitor revine persoanei inscrise.

Alte specificari:

Preturile pentru participare sunt publicate pe website-ul conferinţei şi nu vor fi modificate până la data evenimentului.  Există 2 praguri de preţ în funcţie de data la care se face înscrierea (preţ redus si preţ integral).

La inregistrarea ca participant sunteti rugati sa optati pentru prelegerile la care doriti sa participati. Accesul în sală la prelegeri se va face pe baza listei de înscrieri. Nu se permite accesul în sală după ora de începere a prelegerii anunţată în program.

 

Pentru detalii sau orice informatii referitoare la Conferinta va rugam scrieti-ne la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Întrebări şi Răspunsuri

Q & A

Pot veni cu bebelusul?

Desigur. Daca sunteti mama care alapteaza sunteti binevenita impreuna cu bebelusul la conferinta, cu conditia sa nu se deplaseze inca autonom. Va vom oferi un loc suplimentar astfel incat sa aveti suficient spatiu. Va vom ruga sa iesiti in tacere din sala daca la un moment dat bebelusul devine deranjat si vocal.

Pot veni cu copii prescolari?

Din pacate nu avem locuri de joaca sau facilitati sau personal pentru supravegherea copiilor prescolari.

Oferiti diploma de participare?

Da, veti primi diploma de participare cu conditia sa va fi inscris pe listele de participare cu 5 zile inainte de data conferintei.

Se returneaza taxa de participare daca nu mai pot participa?

Nu, dar acceptam sa primim pe altcineva in locul dumneavoastra, daca nu mai puteti fi prezent(a).

Va fi inregistrata conferinta/ vor fi inregistrate prelegerile?

Momentan nu planuim sa facem inregistrari.

As dori sa fac reclama la produse/ servicii in cadrul conferintei? Este posibil?

Da, bineinteles. Avem o serie de oportunitati comerciale, de la sponsorizare principala pana la inchiriere de stand publicitar, distributie de flyere, sau prezenta brand-ului dumneavoastra in pachetul pentru participanti. Daca sunteti interesat(a) de reprezentarea companiei dumneavoastra, va rugam trimiteti un email cu cerere la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Pentru inscrieri  sau alte informatii puteti scrie la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau puteti suna la telefon 0732 522 6936.