Descrierea Sectiunilor Conferintei

 SECTIUNEA ALBASTRA    a Conferintei Internationale de Psihotraumatologie (CiNPT) se adreseaza cu precadere specialistilor in sanatate mintala (psihologie clinica, psihoterapie, consiliere, psihiatrie) si practicienilor care lucreaza in mod curent cu persoane cu trauma (medici, asistenti medicali,  cadre militare si din politie, mediatori etc.), dar si celor aflati la inceputul parcursului profesional, interesati de psihotraumatologie si de modalitati de lucru pentru eliberarea resurselor blocate de experiente traumatice.
Evenimentul se desfasoara in zilele de 3 si 4 octombrie 2015, Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Sos. Panduri nr. 90.

 SECTIUNEA ROSIE    a Conferintei poarta denumirea "Fii Bine cu Tine, de Acum!" si se adreseaza publicului larg, adica tuturor persoanelor interesate sa faca fata mai bine dificultatilor vietii. In aceasta sectiune se vor aborda teme de interes actual, precum: ce strategii putem adopta pentru a ne accepta propriile vulnerabilitati si pentru a ne descoperi resursele, cum sa actionam atunci cand ne simtim neajutorati, lipsiti de putere ori in situatii fara iesire si de ce este divortul o experienta traumatica si cum l-am putea transforma intr-una "sanatoasa". 

Conferinta "Fii Bine cu Tine, de Acum!" va avea loc duminica, 4 octombrie 2015, Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Sos. Panduri nr. 90.