Un MARE MULTUMESC!!!

  • Invitatilor nostri super-umani si super-specialisti care ne-au pregatit atat de multe informatii valoroase pe care le-au impartasit cu suflet!
  • Fiecaruia dintre voi, cei care ati participat, pentru ca ne-ati oferit incredere, pentru ca v-ati bucurat alaturi de noi de prezentarile savuroase ale keynote speakerilor si de emotiile echipei organizatoare!
  • Creativei Brandusei Balan si MotionARThoughts care ne-a asigurat imaginile vizuale, imagini atat de expresive, incat spun mai mult decat am putea-o face noi despre atmosfera minunata care a existat in cele doua zile, atat la intalnirea specialistilor, cat si la intalnirea cu publicul larg de la Fii Bine cu Tine!
  • Magicianului George Luca si echipei lui de spiridusi de la Fabio care au fost foarte deschisi la colaborarea cu noi, creativi, foarte prompti si ne-au incantat simturile cu mancarea sanatoasa, delicioasa si… frumoasa! 
  • Partenerilor nostri – Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea din Bucuresti, Ed. Trei, Carturesti, Ed. Herald, Ed. Litera, Totul despre Mame, Itsy-Bitsy, Jukava, Romedic, Avantaje, Psychologies, SensoTV, La Psiholog - care confirma ca parteneriatele sanatoase sunt posibile si dau roade trainice!
  • Cercetatorilor tineri care au indraznit sa se afirme si care demonstreaza ca atat in activitatea stiintifica, cat si in cea terapeutica, pozitia incepatorului este cea mai valoroasa, caci permite persoanei din fata sa se dezvolte si sa se dezvaluie in ritmtul si forma ei proprie!
  • Fiecaruia dintre sufletistii membri ai echipei ISTT care au contribuit cu stiinta, emotie, efort, timp, creativitate la toate proiectele ISTT si la activitatile de la CiNPT si FBCT!
  • Tuturor celor care ati aruncat o privire la ce s-a intamplat, fie pe site, fie pe Facebook, fie prin povestile celor care au fost acolo, pentru ca demonstrati ca ceea ce facem este interesant si valoros! Va asteptam si pe voi la urmatoarele editii!

Diana Vasile,
Presedinte ISTT

 

Lansarea cartii "SIMBIOZA ȘI AUTONOMIE" a Prof. Franz Ruppert la CiNPT

 

 

 

Imagini CiNPT 2015

 

CiNPT 2015

Conferinta Internationala de Psihotraumatologie 2015

Conferinta Fii Bine cu Tine, de Acum! 2015